Omgeving
Logo van Dijsselhof Autoschade

Openingstijden

Maandag
07:45 - 18:00
Dinsdag
07:45 - 18:00
Woensdag
07:45 - 18:00
Donderdag
07:45 - 18:00
Vrijdag
07:45 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 12:00

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Dijsselhof Autoschade" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Dijsselhof Autoschade Workshops

Hoofdvaart
7701 JJ Dedemsvaart

Beschrijving

Dijsselhof al drie generaties lang een begrip in Dedemsvaart en omstreken en thuis in schilderwerk voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Begin jaren '60 is het autoschadeherstel aan het bedrijf toegevoegd.

Dijsselhof heeft zeer veel ervaring met nieuwbouw en groot planmatig onderhoud van woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen nemen wij uw pand onderhanden.
Als u kennis maakt met Dijsselhof Schilderwerken dan is het van belang dat u weet wat onze onderneming u kan bieden. Jarenlange kennis en ervaring hebben zich gebundeld tot een krachtig en gedegen onderneming.

Voor kleine en grote autoschadegevallen bent u bij ons aan het goede adres. Schade aan uw wagen is al vervelend genoeg. Als die niet wordt gerepareerd en afgehandeld zoals u dat wilt wordt die schade nog vervelender.

Dijsselhof heeft oog en oor voor uw problemen. Alles is ingericht om een schade zo goed en snel mogelijk te herstellen. De werkplaats is zeer modern ingericht en er wordt met milieuvriendelijke watergedragen lakken gespoten.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 28.09.2024 00:51:39

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Dedemsvaart