Omgeving

Installatiebedrijf Moesbergen BV in Renswoude

Logo van Installatiebedrijf Moesbergen BV

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Installatiebedrijf Moesbergen BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Installatiebedrijf Moesbergen BV Aannemers & Architecten

De Hooge Hoek
3927 GG Renswoude

Beschrijving

Al meer dan 40 jaar is Installatiebedrijf Moesbergen BV een begrip op de markt van de installatietechniek. Wij voeren zeer uiteenlopende werkzaamheden uit voor verschillende soorten klanten. Particulieren, bedrijven maar ook gemeentelijke instellingen behoren tot onze klantenkring. Bij grotere projecten werken we vaak samen met bouw- en aannemingsbedrijven. De werkzaamheden lopen uiteen van het vervangen van een stopcontact tot het installeren van een badkamer.

Op basis van een ontwerp, waarin alle eisen en wensen van de klant zijn verwerkt, wordt bekeken welke innovaties ervoor zorgen dat een installatie zo efficiënt en energiezuinig mogelijk functioneert.

Onze servicedienst staat 24 uur per dag, zeven dagen per week, jaar in jaar uit, voor u klaar. Grote, dringende storingen verhelpen wij direct. Bij problemen die niet direct kunnen worden verholpen, zoeken wij samen met u voor een passende oplossing.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.09.2024 13:51:35

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Renswoude