Omgeving

Winder Loodgietersbedrijf Servicedienst in Sint Pancras

Logo van Winder Loodgietersbedrijf Servicedienst
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Winder Loodgietersbedrijf Servicedienst" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Winder Loodgietersbedrijf Servicedienst Ambachtsman

Benedenweg
1834 AN Sint Pancras

Beschrijving

Afvoerverstoppingen en rioleringsproblemen kunnen veel overlast en schade veroorzaken. Servicedienst Winder beschikt over de volgende detectie apparatuur om dit probleem snel te lokaliseren en op te lossen: video camera inspectie, riool probleem detectie, hoge druk reiniging voor direct ontstoppen.

Servicedienst Winder helpt u vakkundig bij installatie en onderhoud. Al onze loodgieters zijn vakkundig geschoold en ze hebben ieder hun eigen specialisme, waardoor iedere opdracht perfect wordt uitgevoerd. Servicedienst Winder is specialist in aanleg, installatie en onderhoud van: waterleiding, riolering, sanitair, cv-installaties, gas-installaties, lood- en zinkwerk.

Als installatiebedrijf is Servicedienst Winder actief in zowel de nieuwbouw- als in de verbouwsector. Naast woningbouw hebben wij ook vele werkzaamheden in de utiliteitsbouw. Technische kennis is bij ons ruimschoots aanwezig en wij werken nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten. Tot onze specialismen behoren onder andere: loodgieterswerk, centrale verwarming, sanitair, dakbedekking.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.09.2024 15:47:56

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Sint Pancras