Omgeving

Buurtwinkels: winkelen en boodschappen doen in Berlijn

Vind het assortiment, de openingstijden en meer informatie van 11657 lokale retailers en winkels in Berlijn.

Winkelen in Berlijn: Op stap in winkelstad Berlijn

Mode, lifestyle, kunst en design - als je gaat winkelen in Berlijn, moet je weten waar je moet zijn. Want in een stad met 3,5 miljoen inwoners is de verscheidenheid aan winkelstraten en winkelcentra enorm. Begin je shoppingavontuur in Berlijn en ontdek de hoofdstad van Duitsland tijdens een gepersonaliseerde window shopping tour.

Winkelstraten en winkelcentra in Berlijn

Natuurlijk kent iedereen deze adressen: Alexanderplatz, Hackescher Markt, Schönhauser Allee en Kurfürstendamm. Maar naast KaDeWe, Berlin Mall en de ontwerpers in Hackesche Höfe is het ook de moeite waard om een kijkje te nemen bij de chique retailers in de Friedrichstraße, de kleine speciaalzaken op de Boxhagener Platz en de creatieve winkels in de Bergmannstraße en Oranienstraße. De winkels in de Schloßstraße en de conceptstores in de nieuwe Bikini Berlin Mall in Charlottenburg bieden ook een grote selectie in een kleine ruimte.

Winkelen in markthallen in Berlijn

Je hoeft geen fijnproever te zijn om met al je zintuigen te genieten van het geurige en kleurrijke aanbod van de markthallen in Berlijn. Waarom breng je geen bezoek aan de Arminiusmarkthalle in Moabit? Geniet van de heldere architectuur van Markthalle Neun en bewonder de kleurrijke verscheidenheid aan etenswaren in Markthalle Tegel. De Marheinke markthal in Kreuzberg biedt je alles wat je hartje begeert op meer dan 3.000 vierkante meter.

Ontbreekt hier iets?

Heb je een bedrijf in Berlijn? Voer het gratis in een paar stappen in.


Registreer nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.11.2023 16:56:05

UP

Kies je land en taal