Omgeving

Buurtwinkels: winkelen en boodschappen doen in Hannover

Vind het assortiment, de openingstijden en meer informatie van 7914 lokale retailers en winkels in Hannover.

Populaire merken in Hannover

Winkelen in Hannover: winkelplezier aan de oevers van de rivier de Leine

Hannover is winkelplezier op zijn best! Want de metropool van Nedersaksen lokt met een verscheidenheid aan winkelstraten midden in het verkeersarme stadscentrum. Van boeken en mode tot kunst en antiek tot merkwinkels en speciaalzaken: de stad met 500.000 inwoners aan de rivier de Leine maakt indruk met zijn diversiteit op de kleinste ruimte! Het is ook de moeite waard om een kijkje buiten de gebaande paden te nemen: Hannover herbergt ook talloze kleine, fijne winkeladresjes. Een overzicht:

Winkelen in het centrum van Hannover

Het winkelhart van Hannover klopt rond het centrale Kröpke-Platz. Vanaf hier vormen de belangrijkste winkelstraten van de deelstaathoofdstad van Nedersaksen een stervorm. De Bahnhofstrasse en de Georgstrasse zijn de grootste en dichtstbevolkte winkelgebieden. Maar het is ook de moeite waard om een kijkje onder de grond te nemen. De Niki-de-Saint-Phalle Promenade is een heel bijzonder winkelgebied in Hannover: een ondergrondse winkelstraat die de Kröpke rechtstreeks verbindt met het centraal station.

Winkelcentra in Hannover

Regen, sneeuw of hitte, de Niki-de-Saint-Phalle-Promenade is niet de enige manier om te winkelen in Hannover, ongeacht het weer. Naast de historische markthal zijn ook de Ernst-August-Galerie en de Galerie Luise am Kröpke populaire winkelhoogtepunten in Hannover. Terwijl de Ernst-August-Galerie het winkelend publiek aantrekt met 150 winkels en 1.200 goedkope parkeerplaatsen, maakt de Luise en Kröpcke Passage indruk met stijlvolle merkwinkels over een lengte van 155 meter.

Klein maar machtig! Tips voor winkelen in Hannover

Winkelen in Misburg kan net zo exotisch zijn als een reis naar Japan. Niet ver van het Mittellandkanaal nodigt de Bonsai-tuin je uit voor een fascinerend bezoek. Aan de Steintor heeft de stripwinkel Comix echter al internationaal naam gemaakt, terwijl aan de Lister Meile een Hannoveriaans instituut huist: de König warenhuizen. Met Kräuter Kühne (Lister Meile), Lan'd der bunten Steine (Hildesheimer Straße), Pfefferhaus (Linden-Nord) en Writers Corner (Leinebrücke) heeft Hannover nog meer unieke winkels die uitkijken naar jouw individuele ontdekking.

Ontbreekt hier iets?

Heb je een bedrijf in Hannover? Voer het gratis in een paar stappen in.


Registreer nu!

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 24.06.2024 01:06:46

UP

Kies je land en taal

This page also exists in your language! english english | Close x