Omgeving
Logo van Bike Improvement
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Bike Improvement" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Bike Improvement Fietsenwinkels

Laarstraat
2520 Ranst

Beschrijving

Wij werkten voor u een unieke fietsmeting uit. Er wordt uitgegaan van de specifieke eigenschappen van elke atleet. Aan de hand van alle parameters zoals persoon, fiets, gewicht en doel bekomen we de ideale fietspositie die volledig beantwoordt aan de wensen van de atleet. Hierdoor minder blessures, meer power, beter comfort en uiteraard meer plezier. Zowel voor de TOPATLEET als de gewone VRIJETIJDSFIETSER. Geen belemmering meer door pijn in knie, rug, nek of van slapende handen. Het totaalpakket omvat Videoanalyse, Powermeting voor finetuning, Zadeldrukpuntmeting Gebiomized, correctie bekken indien nodig bij onze fietsafstelling.( Kinesiology en Emmet Techniek implementatie). Zit je met steeds wederkerende rug-en nekproblemen? Laat het ons dan weten. Wij zoeken naar een geschikte oplossing. Gespecialiseerd in het afstellen van schoenplaatjes.(40 min) Ook afstellen van stadsfietsen, trekkingsfiets en E-bikes.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 10.05.2024 11:03:40

UP

Kies je land en taal