Omgeving

Feiten en cijfers

Registreer nu in 2 stappen.

Over Wogibtswas.de

Wogibtswas.de is een aanbieder van zoekdiensten en telefoongidsen die u als handelaar helpt nieuwe klanten voor uw bedrijf te winnen. Het enige wat u hoeft te doen is uw winkel, uw bedrijf of uw branche op onze site in te voeren en aan te geven welke producten of diensten bij u verkrijgbaar zijn. Als een gebruiker in uw omgeving zoekt naar een product of dienst dat bij u verkrijgbaar is, wordt uw winkel aan hem getoond. Dit geeft u de mogelijkheid om snel en eenvoudig online gebruikers in uw klanten te veranderen.

Dit is hoe het allemaal begon

De eerste bètaversie van Wogibtswas.de ging online in 2014. Het doel was om lokale bedrijven en zoekers bij elkaar te brengen. Winkeliers en dienstverleners kregen toen en nu de kans om hun bedrijf op een aantrekkelijke manier op het platform te presenteren. Het zoeken naar lokale bedrijven is vandaag de dag nog steeds een centraal onderdeel van wogibtswas en vindt momenteel bedrijven op basis van 60.844 categorieën van goederen & diensten.

Op dit moment vermeldt wogibtswas.de 1.126.078 verschillende retailers in 64.794 steden.

Nog preciezer: het product zoeken

Heeft de drankenmarkt om de hoek mijn favoriete bier? In welke winkel in de buurt kan ik schroeven met M5 schroefdraad kopen? En welke boetiek in de buurt heeft de Nike New Balance in mijn maat op voorraad? In 2018 werd de productzoekfunctie geïntroduceerd. Naast het zoeken naar winkeliers op productcategorie en service, kunnen gebruikers nu ook zoeken naar specifieke producten bij hen in de buurt.

Waar komen de gegevens vandaan?

We ontvangen de gegevens zowel van de winkeleigenaren zelf als van onze bureaupartners uit de locatiemarketingsector, die ze namens hun klanten automatisch bij ons publiceren. Producten en hun beschikbaarheid kunnen door de winkeliers zelf worden ingevoerd. Hiervoor bieden we verschillende importmogelijkheden, zoals een Excel- of feed-import in het klantengedeelte.

Onze premium uitgevers

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 23.06.2024 11:01:57

UP

Kies je land en taal

This page also exists in your language! english english | Close x