Omgeving

Buurtwinkels: winkelen en boodschappen doen in Stuttgart

Vind het assortiment, de openingstijden en meer informatie van 17906 lokale retailers en winkels in Stuttgart.

Populaire merken in Stuttgart

Winkelen in Stuttgart: veelzijdig winkelplezier in de Zwabische metropool

De voetgangerszone van Stuttgart strekt zich uit van het centraal station tot aan de Karlshöhe en biedt een veelzijdige winkelervaring met een interessante mix van internationale ketens en gevestigde speciaalzaken. Hoewel de Königsstrasse het kloppende hart is van Stuttgart als winkelstad, is het ook de moeite waard om een kijkje te nemen bij deze wijken en winkelcentra in Stuttgart:

Milaneo Stuttgart: ultramodern winkelcentrum in de Europese wijk

Het Milaneo werd niet ver van het hoofdstation van Stuttgart geopend in 2014 en is het grootste winkelcentrum in het zuidwesten met in totaal 200 winkels op een winkeloppervlak van 43.000 vierkante meter. Hoewel mode en lifestyle de winkelhoogtepunten zijn in het Milaneo, hoeft ook de gastronomie zich niet te verstoppen. Dankzij de 1.700 parkeerplaatsen is winkelen in het Milaneo ook mogelijk op individuele basis.

Schwaben Galerie Stuttgart: handig winkelen in Stuttgart-Vaihingen

Het Schwaben Galerie winkelcentrum in Stuttgart-Vaihingen biedt in totaal 50 speciaalzaken met de nadruk op voeding, mode en technologie. Maar ook drogisterijartikelen en dienstverleners hebben zich op de centraal gelegen Schwabenplatz gevestigd.

Königsbau Passagen Stuttgart: Winkelen in een prachtige omgeving

Het is de geslaagde combinatie van historische gebouwen met ultramoderne architectuur die je meteen zal overtuigen in de Königsbau Passagen. Hier wandel je door de imposante zuilen van de Königsbau, gebouwd in 1860, en betreed je de kleurrijke winkelwereld van het heden in het achterste gedeelte: ontdek schoonheid, mode, technologie en lifestyle in Stuttgarts nr. 1 winkeladres!

Dorotheen-Quartier in het nieuwe centrum van Stuttgart

In de directe omgeving van de bruisende Charlottenplatz nodigt het Dorotheen-Quartier u uit om stijlvol te winkelen in Stuttgart. Ontdek luxemerken op het gebied van mode, kunst en lifestyle en laat je meevoeren naar de fijne winkelwereld van Stuttgart door het DOQU, dat in 2017 werd geopend.

Nog meer winkelplezier in en rond Stuttgart

Hou je van koopjesjagen en ben je fan van grote merken? Dan is de Outlet City Metzingen de plek voor jou! Op 1 uur rijden van Stuttgart Mitte is Metzingen het adres van Stuttgart voor koopjesjagers. In het hart van Stuttgart neemt de historische Markthal van Stuttgart je mee naar een wereld van geurige lekkernijen - gewoon een must voor fijnproevers!

Ontbreekt hier iets?

Heb je een bedrijf in Stuttgart? Voer het gratis in een paar stappen in.


Registreer nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.11.2023 17:15:03

UP

Kies je land en taal