Omgeving

Aad Veldhuis Pianoverhuur in Amsterdam

Logo van Aad Veldhuis Pianoverhuur

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
11:00 - 18:00
Woensdag
11:00 - 18:00
Donderdag
11:00 - 18:00
Vrijdag
11:00 - 18:00
Zaterdag
11:00 - 15:00

ma t/m zo:altijd op afspraak, ook s'avonds en in het weekend
M 1pm-6pm, Tu-F 11am-6pm, Sa 11am-3pm, Su Closed (ma t/m zo:alti

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Aad Veldhuis Pianoverhuur" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Aad Veldhuis Pianoverhuur Muziekwinkels

Reggestraat
1078 CZ Amsterdam

Beschrijving

Sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van piano's, silent piano's, digitale piano's en vleugels. U vindt bij ons dan ook niet alleen een grote verscheidenheid aan piano's in verschillende kwaliteits- en prijsklassen. U zult bij ons bovendien aangenaam verrast worden door de vele huurmogelijkheden die wij bieden, waardoor ook bij een kleiner budget een betere piano binnen uw bereik komt. Ons Huur Voordeel Plan, combineert zelfs het voordeel van eerst huren met het contant voordeel van direct kopen of leasen van een piano. Een onverslaanbaar huur/koopconcept tegen zeer lage kosten! Uiteraard bieden wij ook alle andere faciliteiten die u van de betere pianozaak kunt verwachten: verkoop (ook na enige tijd huren), en onderhoud (stemmen, reparaties, restauraties). U kunt op deze gebieden een deskundig en op uw eigen situatie en mogelijkheden afgestemd advies verwachten, terwijl wij ook zorgen voor een onberispelijke nazorg en service na levering. Uniek is ook onze omruilgarantie-regeling voor digitale piano's. Wij leveren door geheel Nederland zonder extra kosten.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 01.06.2024 02:08:37

UP

Kies je land en taal