Omgeving
Logo van Uitgeverij De Banier

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

M-F 9am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Uitgeverij De Banier" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Uitgeverij De Banier Dienstverlener

Laan van Westenenk
7336 AZ Apeldoorn

Beschrijving

Erdee Media Groep is een professioneel uitgeefbedrijf dat zich via meerdere kanalen richt op de gereformeerde gezindte. Erdee Media Groep is een betrouwbare leverancier van verantwoord nieuws en informatie. De producten van Erdee Media Groep hebben binnen de doelgroepen een krachtig en positief imago met een zeer hoog bereik.

Erdee Media Groep levert verschillende producten en diensten om haar missie in de praktijk gestalte te geven. Het Reformatorisch Dagblad en magazine Terdege zijn de bekendste en belangrijkste producten. Daarnaast hopen wij in de komende jaren nieuwe producten en diensten te gaan bieden die passen bij het vervullen van onze opdracht, namelijk het leveren van een verantwoorde nieuws- en informatievoorziening.

Maar Erdee Media Groep doet meer. Door het organiseren van beurzen, abonneedagen en andere activiteiten worden mensen en organisaties in de gereformeerde gezindte ook daadwerkelijk bij elkaar gebracht. Om betrokken te zijn en te blijven op elkaar. Want middenin een turbulente wereld hebben we elkaar nodig.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 04.07.2024 18:47:02

UP

Kies je land en taal