Omgeving
Logo van P. Constructies
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "P. Constructies" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

P. Constructies Aannemers & Architecten

Meidoornlaan
2960 Brecht

Beschrijving

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we waar u als klant van droomt wanneer u gaat verbouwen: een vlotte voortgang, een zorgeloos verloop van de werken én een onberispelijke oplevering. En daar zorgen we bij P. Constructies telkens weer voor. We beschikken over de vakkennis om uw hele project van a tot z te verzorgen. We maken samen waterdichte afspraken, plannen alles zorgvuldig in, gaan aan de slag en zorgen voor een oplevering zoals overeengekomen. En u? U kunt op uw beide oren slapen, want ook van de prijs hoeft u niet wakker te liggen. Wij bieden u democratische prijzen voor échte kwaliteit. Wilt u tóch nog wat besparen? Dan kunt u zelf het materiaal aankopen waar u dat wilt, wij zorgen voor de vakkundige plaatsing ervan. Zo hebt u de volledige controle over uw materiaalkosten.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 16.06.2024 05:49:56

UP

Kies je land en taal