Omgeving

Winkels in de categorie Doe-het-zelf winkels

Duitsland is het land van doe-het-zelvers en hobbyisten. Elk weekend trekken duizenden klanten naar een van de vele doe-het-zelfzaken in hun regio. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu je tuin wilt verfraaien of je hele huis wilt renoveren en bouwmaterialen nodig hebt.

De eerste Duitse doe-het-zelfzaak werd in 1960 opgericht in een garage (waar anders) en heette Bauhaus. Slechts acht jaar later opende Hornbach een gecombineerd doe-het-zelf- en tuincentrum zoals we dat vandaag de dag kennen. Dit betekende dat de dagen van kleine gespecialiseerde winkels zoals bouwmarkten, verfwinkels, houthandels enz. waren vervaagd. Klanten hoefden niet langer van de ene naar de andere winkel te pendelen, maar konden al hun goederen in één winkel krijgen. wogibtswas.de maakt het gemakkelijk om uit te vinden of de bouwmarkt bij jou in de buurt de producten heeft die je zoekt. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar ijzerwaren, tuinmeubelen of hout. De gevonden bouwmarkten zijn gesorteerd op afstand en garanderen een stressvrije winkelervaring.

Ontbreekt hier iets?

Staat uw bedrijf hier nog niet vermeld? Voer het gratis in een paar stappen in.


Registreer nu!

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 18.07.2024 21:34:03

UP

Kies je land en taal

This page also exists in your language! english english | Close x