Omgeving
Logo van Pieters Anthony
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Pieters Anthony" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Pieters Anthony Ambachtsman

Groenestraat
8340 Damme

Beschrijving

Zoekt u een firma die uw sanitair en verwarming kan aanpakken en daarbij toekomstgerichte oplossingen aanreikt? Dan is Anthony Pieters bv uit Sint-Rita (Damme) dé referentie in de streek. Zaakvoerder Anthony heeft maar liefst 21 jaar ervaring in de sector en neemt zowel kleine als grote projecten aan. Daarvoor werkt hij uitsluitend met topmerken. Denk daarbij aan Hilti, Vaillant en Viessmann. Heeft u een opdracht voor ons in gedachten? Dan komen wij bij u langs in de ruime regio rond Damme (bv. Brugge, Knokke & Maldegem). Onze diensten: Sanitair (ligbaden, inloopdouches, toiletten,...) Verwarming (cv-ketels op gas en stookolie, vloerverwarming,...) Groene energie (zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen,...)

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 27.08.2024 02:47:13

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Damme