Omgeving
Logo van Timmerfabriek Stadskanaal
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Timmerfabriek Stadskanaal" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Timmerfabriek Stadskanaal Ambachtsman

Eerste Exloërmond
9573 PD Eerste Exloërmond

Beschrijving

Wij zijn een machinale timmerfabriek in de ruimste zin van het woord. De hoofdmoot is ramen, deuren en vooral kozijnen. Daarnaast doen we ook houtskeletbouw en interieurwerk. Naast utiliteitswerken als bibliotheken, multifunctionele centra voor gemeentes en scholenbouw, werken wij voor kantoren en appartementengebouwen. Ook zitten wij in de particuliere sector. Als je kijkt naar de omzetverhouding is 95% aannemerij en 5% particulier. Ik zeg altijd: zolang het maar van hout is, kunnen wij het in principe maken. Er is hier geen voorraad kant en klare kozijnen, wij werken puur op opdrachtbasis. Detaillering en maatwerk kunnen sterk wisselen. Een kozijn is bijzonder, maar ook weer niet. Klanten komen hier vanwege de goede reputatie, de prijs-kwaliteitverhouding en de leverbetrouwbaarheid.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 30.06.2024 10:24:50

UP

Kies je land en taal