Omgeving

Sommer Schilderwerken BV in Emmen

Logo van Sommer Schilderwerken BV

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Sommer Schilderwerken BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Sommer Schilderwerken BV Ambachtsman

Vasco Da Gamastraat
7825 VJ Emmen

Beschrijving

Eigenlijk hoeven we niet te vertellen hoe goed we zijn in schilderwerk. Per slot zijn we al 75 jaar actief en het schilderen zit ons in het bloed. 75 jaar actief in onderhoud aan (monumentale) panden, appartementen, gebouwen, kantoren en fabrieken in heel Noord Nederland. Daarmee creëerden we vele langdurige relaties in de particuliere en zakelijke sfeer. Bij woningbouwverenigingen, aannemers, de overheid, verenigingen van eigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere huizenbezitters.
Het klinkt wellicht raar, maar schilderen is niet meer onze voornaamste bezigheid. Het ontzorgen van uw onderhoudsactiviteiten is onze voornaamste drijfveer. Niet alleen het traditionele glas- en schilderwerk maar ook grootschalige renovatieprojecten worden door Sommer Schilderwerken onder handen genomen. Projecten waarbij daken en gevels gerenoveerd en geïsoleerd worden en waar meterkasten en ketels worden vervangen.

We zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten in heel Noord Nederland, met name in Drenthe. Ons vakwerk wordt afgestemd op uw wensen.

Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze activiteiten. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Wie een opdracht aan ons toevertrouwt, kan ervan op aan:

Sommer Schilderwerken voor zorgeloos onderhoud!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.06.2024 00:26:24

UP

Kies je land en taal