Omgeving

Buurtwinkels: winkelen en boodschappen doen in Frankfurt am Main

Vind het assortiment, de openingstijden en meer informatie van 16699 lokale retailers en winkels in Frankfurt am Main.

Populaire merken in Frankfurt am Main

Winkelen in Frankfurt am Main: winkelplezier rond de Zeil

Frankfurt am Main staat bekend om zijn effectenbeurs en het aangrenzende bankdistrict. Maar de universiteitsstad aan de Main is ook een verrassend gevarieerd en divers winkelgebied. Tweedehands, antiek, kunst, mode, technologie of lifestyle, er is niets in Frankfurt/Main dat niet verkrijgbaar is. Dat is tenminste wat deze winkeladressen in het hart van het stadscentrum met zijn 700.000 inwoners beloven.

Winkelstraten in Frankfurt/Main

Met de Zeil heeft de winkelstad Frankfurt/Main een van de winkelstraten met de hoogste omzetten in Europa. Maar het is ook de moeite waard om een kijkje te nemen in de zijstraten. De Töngesgasse, de oudste promenade van de stad, is zeker een bezoek waard. In de Neue Kräme daarentegen vind je niet alleen veel "spullen" om in rond te snuffelen, maar het klooster nodigt ook uit tot een contemplatieve pauze. Met de Fressgass` heeft Frankfurt/Main een kleurrijk gastronomisch aanbod voor elke smaak. Speciaalzaken hebben zich daarentegen verzameld in de Schillerstraße, terwijl de Goethestraße exclusieve luxemerken herbergt en de Schweizer Straße verrast met veel traditionele winkels. De Leipziger Strasse en Münchener Strasse zijn creatief en kleurrijk. Winkelen in de regen en wind is daarentegen gewoon leuk in deze winkelcentra in Frankfurt/Main:

Winkelcentra in Frankfurt/Main

Het MyZeil winkelcentrum in het hart van de winkelstad Frankfurt/Main is het topadres als het gaat om winkelcentra. MyZeil werd geopend in 2009 en huisvest in totaal 100 winkels en restaurants op een oppervlakte van 77.000 vierkante meter. Recenter is Skyline Plaza, dat direct naast het nieuwe Europaviertel ligt en pas in 2013 werd geopend. Met het Nordwest-Zentrum heeft Frankfurt/Main ook een van de grootste winkelcentra in Midden-Duitsland. Ongeveer 150 winkels hebben zich hier gevestigd en vormen samen een zeer aantrekkelijke mix van sectoren. Het Hessen-Center, dat in 1971 werd geopend, herbergt ook 150 winkels. Daarmee is het Hessen-Center niet alleen een van de eerste winkelcentra in Duitsland, maar creëert het ook een ongelooflijke winkeldichtheid op een oppervlakte van slechts 36.000 m².

Ontbreekt hier iets?

Heb je een bedrijf in Frankfurt am Main? Voer het gratis in een paar stappen in.


Registreer nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.11.2023 17:20:18

UP

Kies je land en taal