Omgeving
Logo van Berkeley & Lawrence BV

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00

M-F 8:30am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Berkeley & Lawrence BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Berkeley & Lawrence BV Banken

Herman Kuijkstraat
4191 AK Geldermalsen

Beschrijving

Berkeley & Lawrence Incasso Intermediairs BV is een ervaren incassospecialist die zich richt op maatwerkoplossingen voor incasso en debiteurenbeheer. Met een aanpak die zowel minnelijk als juridisch kan zijn, staat het belang van de cliënt altijd voorop. Het bedrijf onderscheidt zich door een flexibele en klantgerichte service en biedt naast incasso ook krediet- en verhaalsonderzoek, evenals opleidingen en trainingen in credit management. Berkeley & Lawrence staat bekend om zijn veilige en betrouwbare werkwijze, in overeenstemming met de normen binnen de advocatuur, en maakt gebruik van een Stichting Beheer Derdengelden om geïncasseerde bedragen veilig te stellen. Met een persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met een advocatenkantoor, biedt het bedrijf transparantie en duidelijkheid in zijn diensten, waarbij het streeft naar het hoogst mogelijke resultaat voor zijn cliënten.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 18.06.2024 12:04:11

UP

Kies je land en taal