Omgeving

Fysiotherapie Lindenheuvel in Geleen

Logo van Fysiotherapie Lindenheuvel

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Fysiotherapie Lindenheuvel" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Fysiotherapie Lindenheuvel Aanbieders van fitness- en gezondheidsdiensten

Burg. Lemmensstraat
6163 JK Geleen

Beschrijving

Persoonlijke aandacht vinden we bij Fysiotherapie Lindenheuvel erg belangrijk. Onze deskundige en ervaren fysiotherapeuten nemen altijd de tijd voor u en luisteren naar u. Ons doel is om u de allerbeste zorg en behandeling te bieden en u zo goed mogelijk van uw klachten af te helpen. Dit doen wij door samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zo proberen we de behandeling zo aangenaam mogelijk voor u te maken. Binnen ons team van fysiotherapeuten heeft iedereen zijn eigen specialisme en samen kunnen we een breed pakket behandelingen aanbieden.

Voor de behandelingen beschikken we over 10 behandelkamers en over een grote oefenzaalzaal (140 m2) met moderne sport- en fysio-apparatuur, waar u oefeningen kunt doen. Onze praktijk is geheel rolstoel- en scootmobiel toegankelijk.
Fysiotherapie Lindenheuvel is gevestigd in het Medisch Centrum Lindenheuvel in Geleen op de 2e verdieping. Onze deur staat voor iedereen, van jong tot oud, open en aan de gezellige grote tafel in de wachtkamer kunt u een praatje maken of een tijdschrift lezen. Wachten duurt zo bij ons nooit lang.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 01.06.2024 16:24:15

UP

Kies je land en taal