Omgeving

Arnaud's Lift- en Verhuisservice in Gent

Logo van Arnaud's Lift- en Verhuisservice

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

M-F 8am-6pm, Sa 9am-1pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Arnaud's Lift- en Verhuisservice" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Arnaud's Lift- en Verhuisservice Dienstverlener

Oscar De Reusestraat
9040 Gent

Beschrijving

Verhuizingen in Gent? Arnaud is your partner! Arnaud's Lift- & Verhuisservice, in Sint-Amandsberg (Gent), is gespecialiseerd in verhuizingen en verhuur van meubelliften en verhuisliften voor appartementen. Met een lift van 37 meter kunnen wij goederen verhuizen tot de 12e verdieping. De eerste 50 kilometer van uw verhuis zijn gratis en onze patroon zelf verzorgt uw verhuis. Naast de verhuur van meubelliften of verhuisliften voor appartementen behoren verhuizingen van piano’s en kunstvoorwerpen ongetwijfeld tot onze specialiteiten. Wij doen zowel particuliere als kantoorverhuizingen. Wij monteren en demonteren uw meubelen vakkundig. Neem gerust een kijkje op onze webstek en ontdek waarom werken met het team van Arnaud’s dé oplossing is voor al uw verhuis- en liftproblemen. Graag meer informatie? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog! Arnaud's Lift- & Verhuisservice, top in particuliere verhuizingen en kantoorverhuizingen in Gent!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.06.2024 14:01:12

UP

Kies je land en taal