Omgeving
Logo van Coiffure Farrell

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00

M Closed, Tu-F 9am-6pm, Sa 8am-5pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Coiffure Farrell" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Coiffure Farrell Kappers

Maastrichtersteenweg
3500 Hasselt

Beschrijving

Bij Coiffure Farrell kun je terecht voor een professionele knipbeurt, een trendy kleuring of een feestelijk kapsel. Wij werken met de beste producten van Joico, die je haar gezond en glanzend maken. Onze stylisten luisteren naar je wensen en geven je persoonlijk advies. Zo creëren we samen een look die bij je past. Bij Coiffure Farrelle word je verwend van begin tot eind. Geniet van een heerlijke hoofdmassage, een lekker kopje koffie of thee en een gezellige babbel. Maar dat is niet alles - onze make-updiensten met de prachtige producten van Bellapierre laten je er op je best uitzien. Of je nu een natuurlijke look wilt of juist wilt uitpakken met een glamoureuze uitstraling, onze make-upartiesten zorgen ervoor dat je straalt. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek het zelf!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 08.09.2024 02:55:05

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Hasselt