Omgeving

Machinefabriek Jan van de Velde in Hulst

Logo van Machinefabriek Jan van de Velde

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Machinefabriek Jan van de Velde" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Machinefabriek Jan van de Velde Workshops

Hogeweg
4561 RN Hulst

Beschrijving

Machinefabriek Jan van de Velde, gevestigd in Hulst (Zeeland), is gespecialiseerd in het vervaardigen, repareren en reviseren van een breed scala aan machine-onderdelen. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Zeeuws-Vlaanderen, terwijl we ook steeds vaker worden ingeschakeld vanuit Brabant en de regio Rotterdam. Maatwerk staat bij ons centraal, zowel in onze werkplaats als op locatie bij de klant. We bieden oplossingen voor diverse sectoren, waaronder de agrarische industrie, scheepsbouw, (petro)chemie en offshore. Ons doel is om efficiënt te werken met moderne machines en hetzelfde aantal medewerkers. Machinefabriek Jan van de Velde is een Erkend Leerbedrijf en biedt stageplekken aan voor leerlingen van de praktijkschool Hulst, Stichting STOEB en vmbo- en mbo-scholen uit de regio.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 17.06.2024 06:53:51

UP

Kies je land en taal