Omgeving

Buurtwinkels: winkelen en boodschappen doen in Keulen

Vind het assortiment, de openingstijden en meer informatie van 22490 lokale retailers en winkels in Keulen.

Winkelen in Keulen: bruisende winkelmetropool aan de Rijn

Iedereen die Keulen kent, weet dat het populairste winkelgebied van Keulen zich uitstrekt van de Hohe Strasse tot de Schildergasse en de Neumarkt. In kleine speciaalzaken voor levensmiddelen valt er van alles te ontdekken. Ontwerpers tonen de laatste modetrends in grote etalages en gezellige cafés nodigen je uit om tussendoor te blijven hangen. Maar wat valt er nog meer te ontdekken in de winkelstad Keulen?

Keulse winkelstraten met dat beetje extra

De Belgische wijk nodigt je uit om te flaneren en te genieten van het Keulse stadsleven. Met zijn aparte speciaalzaken en enkele merken en winkels uit België doet de wijk zijn naam meer dan eer aan. Uniek is ook het winkelaanbod in de Keulse Südstadt, waar je rond de Chlodwigplatz een verscheidenheid aan traditionele winkels vindt. De wijken Rathenau en Musikerviertel bieden ook mooie uitstallingen en aantrekkelijke etalages.

Winkelcentra in Keulen: winkelen voor het hele gezin

Of het nu gaat om speelgoed, mode, technologie of lifestyle, in deze winkelcentra in Keulen vind je snel wat je zoekt. Het Rhein-Center bijvoorbeeld maakt indruk met zijn centrale ligging en onovertroffen grootte. Terwijl je hier door 180 winkels slentert, zal de Köln Arcaden je verrassen met een diverse mix van sectoren. De winkels in Hürth Park liggen bijna op een onontgonnen terrein en scoren met een verscheidenheid aan merken en veel ruimte. Klein maar fijn is daarentegen het City-Center Chorweiler, je topwinkeladres in Keulen voor alledaagse goederen en nuttige diensten.

Tips om te winkelen in Keulen: unieke dingen om hier te ontdekken

Wie kent Klosterfrau Melissengeist eau de cologne niet? Je kunt het bijvoorbeeld op traditionele wijze kopen bij de oudste apotheek van de Domstad, de Paradies Apotheke in de Severinstraße, die dateert uit 1618. En niet alleen kinderen zullen hun ogen uitkijken: bij Pattevugel in de Zülpicher Straße draait alles om vliegers en duurzame sportartikelen. Een winkel alleen voor bestek? Maar ja! Je vindt het bij Besteckhaus Glaub in de Komödienstraße. Maar misschien wil je ook een beetje kunst? Tante Sabine kijkt uit naar je bezoek aan haar kunstkiosk in de Hültzstraße.

Ontbreekt hier iets?

Heb je een bedrijf in Keulen? Voer het gratis in een paar stappen in.


Registreer nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.11.2023 15:34:41

UP

Kies je land en taal