Omgeving

Buurtwinkels: winkelen en boodschappen doen in Düsseldorf

Vind het assortiment, de openingstijden en meer informatie van 24271 lokale retailers en winkels in Düsseldorf.

Populaire merken in Düsseldorf

Winkelen in Düsseldorf: een verfijnde winkelstad aan de Rijn

Milaan, Parijs, Düsseldorf - het is niet ongewoon dat de rustige stad aan de Rijn in één adem wordt genoemd met de modehoofdsteden van Europa. Maar waarom? Wat maakt het winkelgebied van Düsseldorf zo bijzonder? En waar is het nog meer heerlijk om te winkelen in Düsseldorf?

De Düsseldorfse flagshipstore "Kö

Niet de kwantiteit telt, maar de kwaliteit. Dit is precies waar het om draait in de Königsallee van Düsseldorf, waar een ongewoon hoge dichtheid aan designerwinkels naast elkaar liggen, wat garant staat voor een kosmopolitische en uitgebreide luxe winkelervaring in de kleinste ruimte. Of het nu Joop, Jil Sander, Kenzo, Armani of Onofri is, misschien is dat de reden waarom zoveel beroemdheden zich aangetrokken voelen tot de ongeveer 90 winkels op de "Kö"?

Verschillende winkels onder één dak: winkelcentra in Düsseldorf

De Kö-Galerie ligt in de directe omgeving van de "Kö". Met in totaal 130 exclusieve speciaalzaken biedt de Kö-Galerie een winkelervaring van topklasse. De stijlvolle shoppingdag in de Kö-Galerie wordt afgerond met een select aanbod aan gastronomische lekkernijen. In het winkelcentrum Sevens draait het daarentegen allemaal om design, mode, multimedia en lifestyle. Creatieve woonideeën en nog veel meer worden aangeboden door de 45 winkels in het Stilwerk, terwijl de Schadow-Arkaden ook een chic aanbod heeft.

Winkelgebieden in Düsseldorf

Waar vind je trendy dingen? Waar vind je kunst? En waar is design thuis? In de oude binnenstad van Düsseldorf kom je niet alleen de legendarische "langste bar ter wereld" tegen, maar ook een veelvoud aan kleine, onafhankelijke winkels die je shoppingdag in Düsseldorf opfleuren met creatieve aanbiedingen en etalages. Van kunst, mode en design tot lifestyle, er is hier voor elk wat wils. De Karlstadt in Düsseldorf is ook gezellig, met een wekelijkse markt, antiek en galerieën die voor veel afwisseling zorgen. De Japanse wijk rond de Immermannstraße is multicultureel, terwijl City Süd vooral grote ketens en internationale winkelketens huisvest.

Ontbreekt hier iets?

Heb je een bedrijf in Düsseldorf? Voer het gratis in een paar stappen in.


Registreer nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.11.2023 17:04:59

UP

Kies je land en taal