Omgeving

Buurtwinkels: winkelen en boodschappen doen in München

Vind het assortiment, de openingstijden en meer informatie van 14011 lokale retailers en winkels in München.

Populaire merken in München

Winkelen in München: Geraffineerd winkelen in de winkelstad München

Waar ooit koning Maximiliaan II verbleef, klopt vandaag de dag het verfijnde hart van München als winkelstad. Maar het is ook de moeite waard om een kijkje te nemen achter de prachtige achtergrond van de Münchener Maximilianstrasse. Want rond de Marienplatz, de Neuhauserstrasse en de Kaufinger Strasse valt er heel wat te ontdekken! Of het nu gaat om mode, lifestyle, culinair of kunst, de winkelstad München zal je overtuigen met een kleurrijk boeket aan winkelideeën:

Winkelcentra München: shoppen in weer en wind

Wauw! Met 140 winkels zijn de jonge Riem-Arcaden het grootste winkelcentrum van de stad München. Het is niet alleen de groene locatie op de voormalige luchthaven van Riem die je over de streep trekt, maar ook de uitstekende verbindingen en de gevarieerde mix van sectoren. De 135 winkels in het Olympia-Einkaufszentrum (OEZ) beloven veel ruimte en een grote verscheidenheid aan goederen, terwijl het gemoderniseerde PEP in het hart van Neuperlach nu verrast met veel licht en elegant design. Het CityQuartier Fünf Höfe, centraal gelegen in de oude binnenstad van München, biedt je een echte glamoureuze winkelervaring, ongeacht het weer.

Winkelstraten en arcades in München

Wat dacht je van spannend windowshoppen in een prachtige historische omgeving? Geen probleem, want het Luitpoldblock München, gebouwd in 1812, is nu een winkelgebied met een ongewone mix van merken. Of misschien voel je je aangetrokken tot de met licht overgoten Kaufingertorpassage? Of geniet je van de aantrekkelijke mix van sectoren en diensten in de Stachus Passagen? Welke shoppingtrip je ook plant in München, een ontspannen koffiepauze in de Hofstatt winkelpassage is een must!

Winkelen op de markten in München

Natuurlijk is de Viktualienmarkt met zijn idyllische flair nog steeds de winkelmagneet in het hart van München. Maar met de Wienermarkt, die sinds 1889 elke dag op de Wiener Platz wordt gehouden, heeft München nog een markthoogtepunt voor je in petto. De Viktualienmarkt in Pasing, die plaatsvindt op een binnenplaats, biedt verse en smakelijke regionale producten in een ontspannen omgeving weg van de drukte van de stad. Een populaire ontmoetingsplaats voor inwoners van München is de Elisabethenmarkt in Schwabing, waar de aangrenzende biertuin je uitnodigt om te blijven hangen.

Ontbreekt hier iets?

Heb je een bedrijf in München? Voer het gratis in een paar stappen in.


Registreer nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.11.2023 16:19:48

UP

Kies je land en taal