Omgeving

Schilderwerken Thimister Maastricht BV in Maastricht

Logo van Schilderwerken Thimister Maastricht BV

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Schilderwerken Thimister Maastricht BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Schilderwerken Thimister Maastricht BV Ambachtsman

Sortieweg
6219 NT Maastricht

Beschrijving

Sinds 1948 is Schilderwerken Thimister Uw adres voor: - Schilder- en onderhoudswerk - Restauratiewerk - Gevelreiniging - Spuitwerken Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze activiteiten, nieuws uit de sector en overige actualiteiten die voor u van belang kunnen zijn. Neem gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord! De Winterschilder Erkend Leerbedrijf Ook wij zijn een AF-Erkend bedrijf. Wij werken voor VvE's van VVE BELANG. AF-Erkend bedrijf De AF-erkende vakman werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling.De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG - Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 02.06.2024 02:21:16

UP

Kies je land en taal