Omgeving

Walraeve-Blight Construct in Merelbeke

Logo van Walraeve-Blight Construct
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Walraeve-Blight Construct" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Walraeve-Blight Construct Aannemers & Architecten

Gaversesteenweg
9820 Merelbeke

Beschrijving

Walraeve-Blight Construct uit Merelbeke heeft 30 jaar ervaring als het gaat om gevelreiniging, gevelwerken en voegwerken. Daarnaast ontmossen we daken, voeren we schoorsteenrenovaties en andere herstellingswerken uit en bekleden we ook dakgoten. Zelfwerkende zaakvoerders zijn vader Dirk en zoon Michael Blight. De kennis en ervaring is van vader op zoon overgeleverd. We zijn gespecialiseerd in: vervangen of herstellen van kapotte gevelstenen, scheuren in uw voegwerk herstellen, uitslijpen en uitkappen van voegen, milieuvriendelijk vochtstralen: zandstralen en afwateren onder hoge druk, heropvoegen van de gevel of vervangen van voegwerk, buitengevels impregneren met hydrofuge, schoorsteenrenovatie.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 10.07.2024 21:53:17

UP

Kies je land en taal