Omgeving
Logo van lou.

Openingstijden

Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00

Ook open elke eerste zondag van de maand! Bezoek onze webshop (www.shoplou.be)! GRATIS verzending en leuke verwennerijen bij een

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "lou." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

lou. Modewinkels

Bouwelsesteenweg
2560 Nijlen

Beschrijving

Onze fysieke winkel (Nijlen) is open op do -vrij - za tussen 9u en 17u. Ook open elke eerste zondag van de maand! Webshop GRATIS verzending en leuke verwennerijen bij een bestelling. Bij lou. bieden we betaalbare kleding en accessoires aan, waarbij we het belangrijk vinden dat elke vrouw zich mooi voelt in wat ze draagt. We bieden ook grote maten aan, t.e.m. maat 54.We hebben ook kinderkledij! lou. kids biedt betaalbare en fashionable kledij aan voor kinderen van 6 t.e.m. 14 jaar. Zowel voor jongens als voor meisjes.
Verder hebben we ook home artikelen, als cadeautje of lekker voor jezelf! Kom ons een bezoekje brengen, wij helpen je graag verder !

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.06.2024 23:55:51

UP

Kies je land en taal