Omgeving

Chinees Specialiteiten Restaurant Rose Garden in Pernis Rotterdam

Logo van Chinees Specialiteiten Restaurant Rose Garden

Openingstijden

Dinsdag
12:00 - 21:30
Woensdag
12:00 - 21:30
Donderdag
12:00 - 21:30
Vrijdag
12:00 - 21:30
Zaterdag
12:00 - 21:30

di:Pauze: 14.00-16.00 uur
M Closed, Tu-Sa 12pm-9:30pm, Su Closed (di:Pauze: 14.00-16.00 uur)

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Chinees Specialiteiten Restaurant Ros..." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Chinees Specialiteiten Restaurant Rose Garden Restaurants

G.A.Soetemanweg
3195 TC Pernis Rotterdam

Beschrijving

De Chinese keuken China is een van de grootste landen ter wereld. Het bezit veel vruchbare gronden en kan daardoor een rijke verscheidenheid van landbouwproducten produceren. De keukens van het land verschillen van streek tot streek, en iedere streek (provincie)heeft haar eigen karakter. De vier beroemde keukens van China zijn: Shanghai
Kanton
Peking
Szechuan Szechuan
Szechuan is de naam van een provincie, een gebied met steile bergen en de ravijnen van de Yangtse-rivier. Szechuan light in het zuid-westen van China. Vanuit een grote verscheidenheid en ingredienten worden gerechtenin tal van smaken gecomponeerd. De Szechuan keuken wordt vooral gekenmekt door geur en kleur, maar vooral door een zeer verfijnde smaak. De meest voorkomende smaken zijn zoet, zuur en pikant, waarbij het gebruik van producten als paprika, Szechuanpepers, sezam, gember, visaroma en soja ieder voor zich duidelijk zijn waar te nemen. De specifieke technieken van deze keuken worden bepaald door de manier van snijden en het verkrijgen van het ''wok-aroma''. In principe zijn daarbij wel dertig manieren van bereiding mogelijk waarvan de meest voorkomende zijn: licht bakken, roerbakken, droog roosteren en droog roken.
Bij deze bereidingsmethoden worden de beste bouillons gebruikt. Kanton
De Kantonese is wellicht de meest gevarieerde keuken van alle vier en is met name de keuken waarin de seizoenen tot uitdrukking komen. in dat kader onderscheiden haar winter- en zomergerechten zich in smaken, kleur en samenstelling waarbij vooral de toepassing van contrasterende smaken in één gerecht kenmerkend voor de Kantonese stijl zijn. Alhoewel in de Kantonese keuken alle bereidingstechnieken een toepassing vinden wordt vooral veel aandacht besteed aan ''Wok Hee'', d.w.z.een snelle bereiding waarbij het gerecht heet wordt opgediend.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 01.07.2024 06:47:49

UP

Kies je land en taal