Omgeving

Gashandel Bakker & Zn. in Rhenen

Logo van Gashandel Bakker & Zn.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Gashandel Bakker & Zn." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Gashandel Bakker & Zn. Gespecialiseerde markten

Remmerden
3911 TZ Rhenen

Beschrijving

Gashandel Bakker is uw betrouwbare vulstation en leverancier van gasflessen en gasopslag, met een focus op veiligheid en kwaliteit. Wij verkopen gas van gerenommeerde merken in zowel traditionele stalen als lichtgewicht flessen en zijn hoofddepothouder van Antargaz, Benegas, Primagaz en Campingaz. Voor industriegas zijn wij dealer van Air Liquide. Onze producten zijn geschikt voor diverse branches, waaronder lasbedrijven, voedselverpakkingsbedrijven en laboratoria. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor gasflessen voor barbecue, terrasverwarming en hobbybranders. Daarnaast bieden wij een breed assortiment recreatieartikelen en accessoires voor op de camping. Met meer dan 50 jaar ervaring staan wij garant voor snelle levering, een uitgebreid assortiment en uitstekende service.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 19.08.2024 23:47:23

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Rhenen