Omgeving
Logo van Theunis Remi
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Theunis Remi" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Theunis Remi Ambachtsman

Vordensteinstraat
2900 Schoten

Beschrijving

Een specialist in CV installatie nodig in de regio vanSchoten, Antwerpen? Op zoek naar een chauffagist, erkend Cerga-installateur, voor de omschakeling van uw centrale verwarming van mazout naar gas in de regio van Schoten ?

Remi Theunis is een bedrijf met zelfwerkend patron, expert in installatie, onderhoud, reiniging en herstelling van centrale verwarming en reeds 15 jaar een vaste waarde in Schoten en omliggende gemeenten. Remi Theunis, de zaakvoerder, werkt al bijna 50 jaar in de verwarmingssectoren heeft zo een jarenlang expertise opgebouwd. Als geregistreerd aannemer en erkend Cerga-installateur biedt Remi Theunis u een uitstekende service op het gebied van installatie, herstelling en onderhoud.

Wenst u een offerte? Wij stellen die gratis, vrijblijvende en volledig op uw maat voor. Eerst komen wij op afspraak steeds even ter plaatse om de situatie juist in te schatten. Zo staat u achteraf niet voor vervelende verrassingen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 05.07.2024 04:38:23

UP

Kies je land en taal