Omgeving

Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen Cuijk in Sint Agatha

Logo van Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen Cuijk

Openingstijden

Woensdag
12:00 - 20:00
Donderdag
12:00 - 20:00
Vrijdag
12:00 - 20:00
Zaterdag
12:00 - 20:00
Zondag
12:00 - 20:00

1e en 2e paasdag geopend vanaf 12:00 uur, 1e en 2e pinksterdag geopend vanaf 12:00 uur
M-Tu Closed, W-Su 12pm-8pm (1e en 2e p

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen Cuijk" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen Cuijk Restaurants

Odiliadijk
5435 XA Sint Agatha

Beschrijving

Pannenkoeken eten in een sprookjesachtige omgeving, avontuurlijk voor jong en oud ... Door de charmante ligging aan de maas vlakbij Cuijk met uitzicht op de Mookerheide en het Reichswald ervaart u hier nog de echte charme van het Brabantse land. Pannenkoekenhuis 'de 7 Dwergen' bakt al sinds jaar en dag de lekkerste pannenkoeken volgens eigen beproefd recept met ingrediënten uit eigen streek. Voor gasten met een speciaal dieet of allergie bakken wij pannenkoeken glutenvrij, met sojamelk. Naast pannenkoeken serveren wij ook soepen, diverse maaltijdsalades, uitsmijters, omeletten, tosti’s en dagschotels met friet en salade. De kinderen kunnen zich prima vermaken in het geheel zeer uitgebreide vernieuwde speelkasteel (buitenspeeltuin), dwergenhuis (binnen) of op de midgetgolfbaan terwijl de ouders rustig binnen aan tafel zitten of buiten op één van de terrassen genietend van een drankje,hapje en/of een pannenkoek. Wij organiseren kinderfeestjes vanaf € 10.95 per kind: onbeperkt ranja, pannenkoek, binnen en buiten spelen, schmicken, ijsje en kadootje voor de jarige. U kunt reserveren en er is ook een 18 holes midgetgolfbaan.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 21.06.2024 05:32:28

UP

Kies je land en taal