Omgeving
Logo van J. Wind boomrooierij
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "J. Wind boomrooierij" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

J. Wind boomrooierij Dienstverlener

Westend
(8)
8521 NN Sint Nicolaasga

Beschrijving

Jeroen Wind, eigenaar van Boomrooierij Jeroen Wind, heeft jarenlange ervaring in het professioneel onderhouden en rooien van bomen en bossen. Sinds 2006 werkt hij als zelfstandige en beschikt hij over een eigen werkplaats waar hout wordt verwerkt tot schaaldelen, balken en planken. Voor grotere klussen werkt hij samen met zzp’ers om efficiënt en vakkundig bomen te rooien en hout te verwerken. Boomrooierij Jeroen Wind is ErBo en VCA gecertificeerd, wat staat voor kwaliteit, milieubewustzijn en veilige arbeidsomstandigheden. Naast bomen rooien biedt hij diensten aan zoals bosdunning, bomen snoeien, houtverkoop, stobben frezen, midikraan verhuur, takken versnipperen en het opstellen van onderhoudsplannen voor bossen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 27.10.2024 12:15:46

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Sint Nicolaasga