Omgeving

Vught Rioleringen BV Van in Tilburg

Logo van Vught Rioleringen BV Van
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Vught Rioleringen BV Van" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Vught Rioleringen BV Van Schoonmakers

Bundersestraat
5012 TB Tilburg

Beschrijving

Van Vught rioleringen is een rioolreinigingsbedrijf in de ruime zin van het woord. Met al meer dan vijftig jaar ervaring in de rioolwereld gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Wij vinden voor elk probleem de juiste oplossing. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Met de beschikking over een modern wagenpark en personeel met ervaring zijn wij in staat om alle problemen op te lossen. Om onze klanten een zo’n breed mogelijk pakket aan te bieden investeren wij regelmatig in de allerlaatste technieken. Geen wonder dat wij een groot aantal bedrijven al jarenlang tot onze vaste klantenkring mogen rekenen, een klantenkring die alleen maar blijft groeien. Nakomen van afspraken, snel rageren op calamiteiten, een goede service en bijkomend ook nog eens een zeer scherpe prijs gecombineerd met modern materiaal en vakkundig personeel zorgen ervoor dat onze diensten ook ver buiten de regio gewaardeerd worden.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 04.07.2024 19:42:51

UP

Kies je land en taal