Omgeving

Ad van Esch Machinale Houtbewerking BV in Udenhout

Logo van Ad van Esch Machinale Houtbewerking BV

Openingstijden

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 16:30
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 16:30

M-F 8am-4:30pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Ad van Esch Machinale Houtbewerking BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Ad van Esch Machinale Houtbewerking BV Ambachtsman

Energieweg
5071 NP Udenhout

Beschrijving

Ad van Esch Machinale Houtbewerking BV heeft zich in ruim 40 jaar ontwikkeld tot een geheel gemoderniseerde fabriek, waar de kwaliteit van de producten voorop staat. Onze producten vervaardigen wij in de stijl die u wenst, want MAATWERK IS ONS VAK!
U kunt o.a. bij ons terecht voor: - houten kozijnen, - (vaste) ramen - draaikiepramen - binnendeuren en buitendeuren, - (exclusieve) trappen - luiken, - poorten, - schuifpuien - lijstwerk, zoals plinten en architraven. Desgewenst kunt u ook het (HR++) glas via ons bestellen. Wij werken voor zowel aannemers als particulieren en kunnen ook adviseren bij een renovatie, verbouwing of nieuwbouw van uw woning. Wij werken met moderne, computergestuurde machines en produceren daardoor efficient en gedetailleerd. Sinds 2024 zijn wij Komo-gecertificeerd. Tevens zijn wij lid van STIP, dat inhoudt dat wij alleen verantwoord geproduceerd hout in- en verkopen.
Als u contact met ons opneemt, kunt u desgewenst een afspraak maken voor een adviesgesprek en het bekijken van onze showroom.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.06.2024 05:50:18

UP

Kies je land en taal