Omgeving
Logo van Kliniek Veldhoven

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

M-W 8am-5:30pm, Th-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Kliniek Veldhoven" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Kliniek Veldhoven Aanbieders van fitness- en gezondheidsdiensten

Bastion
5509 MJ Veldhoven

Beschrijving

Kliniek Veldhoven voert jaarlijks meer dan 5000 behandelingen uit en richt zich op het verbeteren van de levenskwaliteit van haar cliënten. Wij bieden eerlijke informatie over elke behandeling, inclusief doel, techniek en risico’s.
Een persoonlijk consult is essentieel bij ons. Tijdens dit consult bespreekt u uw wensen met de specialist, zodat u een realistisch beeld krijgt van de ingreep en een weloverwogen beslissing kunt nemen.
Veiligheid en kwaliteit staan voorop. We beschikken over het ZKN-keurmerk en volgen de richtlijnen van de NVPC. Onze artsen zijn altijd standby om snel te reageren op eventuele complicaties.
Let op: Kliniek Veldhoven heeft geen overeenkomsten met zorgverzekeraars; behandelingen zijn zelf te betalen. We verzamelen onafhankelijke meningen van cliënten voor een objectief beeld.
Sinds eind 2020 zijn we verbonden met Mauritskliniek, een gespecialiseerd centrum voor dermatologie en cosmetische behandelingen. De kwaliteit en persoonlijke aandacht van Kliniek Veldhoven vindt u ook bij Mauritskliniek in Den Haag, Utrecht, Nijmegen en Amsterdam.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 28.09.2024 15:37:22

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Veldhoven