Omgeving

Feestverzorging van den Hurk & Geudens in Veldhoven

Logo van Feestverzorging van den Hurk & Geudens

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
08:00 - 18:00

M-Su 8am-6pm

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Feestverzorging van den Hurk & Geudens" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Feestverzorging van den Hurk & Geudens Dienstverlener

Broekweg
5502 BC Veldhoven

Beschrijving

Feestverzorging van den Hurk & Geudens is gespecialiseerd in de verhuur van alle benodigdheden om een geslaagd feest te organiseren. Of het nu gaat om een particulier verjaardagsfeest of een groter evenement, wij staan altijd voor u klaar. Denk aan (bier)taps, koelingen, meubilair, service tenten, evenementenmaterialen, dranken en andere feestbenodigdheden. Bezoek onze website of vraag vrijblijvend een offerte aan. Als iets ontbreekt, zoeken we graag naar een passende oplossing. Wij zijn telefonisch bereikbaar en bieden ook maatwerkoffertes via persoonlijke gesprekken. Feestverzorging van den Hurk & Geudens is een familiebedrijf in Veldhoven, waar klantgerichtheid, betrouwbaarheid en tevredenheid hoog in het vaandel staan. We werken samen met partners om voor elke gelegenheid een passende oplossing te bieden. Van privéfeesten tot grote evenementen zoals kermissen, festivals en beurzen. Neem een kijkje op onze website en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 30.06.2024 17:47:23

UP

Kies je land en taal