Omgeving

Binnenschrijnwerk & Trappen Van Eetvelde Luc bv in Wachtebeke

Logo van Binnenschrijnwerk & Trappen Van Eetvelde Luc bv
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Binnenschrijnwerk & Trappen Van Eetve..." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Binnenschrijnwerk & Trappen Van Eetvelde Luc bv Aannemers & Architecten

Ramonshoek
9185 Wachtebeke

Beschrijving

Trappen Van Eetvelde is een familiebedrijf gevestigd in de Oost-Vlaamse gemeente Wachtebeke, dat zich specialiseert in het maken, plaatsen en renoveren van trappen voor particulieren en zelfstandige schrijnwerkers. Of u nu een moderne, eikenhouten wenteltrap of een dichte trap met metalen treden wilt, wij hebben de kennis om alle soorten trappen te realiseren. Bovendien kunnen wij uw trap ook lijmen, kleuren of lakken. Naast traprenovatie bieden wij ook zolderrenovatie, het plaatsen van binnendeuren, balustrades en Gyproc platen, elektriciteitswerken, laminaatleggen en schilder- en plamuurwerken. Onze decennialange ervaring garandeert een vlotte en professionele service tegen transparante prijzen. Kijk op https://schrijnwerkenvaneetvelde.be voor gerealiseerde projecten en like onze Facebook-pagina voor meer informatie. Laat uw trap de verdiende aandacht krijgen en contacteer Trappen Van Eetvelde voor al uw trap- en schrijnwerken!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 10.07.2024 22:18:52

UP

Kies je land en taal