Omgeving
Logo van Camping De Wasbeek
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Camping De Wasbeek" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Camping De Wasbeek Vrijetijdsvoorzieningen

Wasbeeklaan
2361 HG Warmond

Beschrijving

Camping De Wasbeek biedt een vredige kampeerervaring, strategisch gelegen tussen het glinsterende water van de Kagerplassen, de levendige bollenvelden en het ontspannende strand. Onze kleine, maar centraal gelegen camping is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de Randstad met afwisselende fiets- en wandelroutes, en de historische stad Leiden op slechts 20 minuten fietsafstand.

Met 25 plaatsen, waarvan 15 toerplaatsen, biedt Camping De Wasbeek een intieme sfeer voor uw tent, vouwwagen of caravan. Grote plaatsen zijn beschikbaar voor stacaravans, hoewel deze niet te huur zijn. Onze camping is een groene enclave in de Randstad, open van 1 april tot 1 november, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar rust binnen handbereik van stedelijke avonturen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 10.09.2024 08:29:12

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Warmond