Omgeving

Landmeetkundig Bureau Gubbels in Weert

Logo van Landmeetkundig Bureau Gubbels

Openingstijden

Maandag
07:00 - 17:00
Dinsdag
07:00 - 17:00
Woensdag
07:00 - 17:00
Donderdag
07:00 - 17:00
Vrijdag
07:00 - 17:00

M-F 7am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Landmeetkundig Bureau Gubbels" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Landmeetkundig Bureau Gubbels Dienstverlener

Edisonlaan
6003 DB Weert

Beschrijving

Landmeetkundig Bureau Gubbels staat bekend om zijn expertise in landmeten en maatvoering binnen de bouwsector. Als een ISO-gecertificeerd bedrijf met een toegewijd team van 15-20 fulltime medewerkers, biedt het een breed scala aan diensten. Deze omvatten het uitvoeren van situatie- en hoogtemetingen van terreinen, het verzorgen van de totale maatvoering voor woning- en kantoorbouw, evenals kunstwerken, en het detacheren van medewerkers bij verschillende overheidsinstanties. Moderne maatvoering gaat verder dan alleen het plaatsen van piketten; het bureau is betrokken bij het regelen, controleren, rapporteren en assisteren gedurende de gehele bouwperiode. Met snelheid, kwaliteit en efficiëntie als kernwaarden, helpt Landmeetkundig Bureau Gubbels bedrijven hun planningen en doelstellingen te realiseren. Gedurende de laatste 15 jaar heeft het bureau zich gespecialiseerd en verbeterd op al deze gebieden.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.06.2024 14:11:23

UP

Kies je land en taal