Omgeving

Metaalhandel Hans Raaymakers in Weert

Logo van Metaalhandel Hans Raaymakers

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 16:00

M-F 8am-5pm, Sa 8am-4pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Metaalhandel Hans Raaymakers" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Metaalhandel Hans Raaymakers Dienstverlener

Roeventerpeelweg
6004 PH Weert

Beschrijving

Metaalhandel Hans Raaymakers is gespecialiseerd in de inzameling van schroot, sloopmaterialen, diverse metalen, kabels, aluminium, oud ijzer en meer. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, beschikt over een BTW-nummer en heeft een VIHB-certificaat, uitgereikt door het Ministerie van V.R.O.M., dat alleen wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan de eisen van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid. Metaalhandel Hans Raaymakers heeft een eigen terrein in Weert. De non-ferro en ferro metalen die vrijkomen, zoals aluminium, koper, lood, zink en RVS, worden naar het terrein van Raaymakers gebracht om daar gesorteerd en gescheiden te worden. Vervolgens worden ze verwerkt en afgevoerd voor hergebruik en recycling. Raaymakers haalt metalen op bij particulieren en biedt ook de mogelijkheid om materialen naar het terrein te brengen, waarbij de kracht ligt in de combinatie van kennis en ervaring. Raaymakers is actief in en rond de omgeving van Weert en Roermond, maar ook in België. Het bedrijf beschikt over het benodigde materieel, zoals een kraan met een extra lange giek, een hydraulische grootschaar, laadbakken en eigen transport. Het gratis plaatsen van containerbakken behoort ook tot de diensten van Raaymakers. Het bedrijf is milieubewust en zet zich in om metaal een tweede leven te geven, waarbij het voldoet aan de strengste milieu-eisen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 28.06.2024 02:11:06

UP

Kies je land en taal