Omgeving

Marian Karssen verloskunde & echoscopie in Winschoten

Logo van Marian Karssen verloskunde & echoscopie
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Marian Karssen verloskunde & echoscopie" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Marian Karssen verloskunde & echoscopie Aanbieders van fitness- en gezondheidsdiensten

Vincent van Goghlaan
9671 CK Winschoten

Beschrijving

Als verloskundige begeleid ik je, wanneer je zwanger bent, met je partner tijdens de zwangerschap, bevalling en tijdens de kraambedperiode. In het ziekenhuis bij een poliklinische bevalling assisteert mij een verpleegkundige of een een kraamverzorgende. Wanneer je thuis bevalt, komt de kraamverzorgende naar je toe tijdens de bevalling. In de regio hebben is er een goede samenwerking tussen verloskundigen, verpleegkundigen, gynaecologen, kraamzorg en jeugdzorg. Steeds meer beseffen we als geboortezorg werkers dat we door samenwerken betere zorg leveren dan alleen. Ondanks dat, heeft kleinschaligheid mijn voorkeur. Kleinschaligheid kan heel goed in stand worden gehouden wanneer contacten met anderen in de regio worden onderhouden en zo nodig gebruikt.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 15.06.2024 12:20:44

UP

Kies je land en taal