Omgeving
Logo van Schoonmaak Yde
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Schoonmaak Yde" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Schoonmaak Yde Schoonmakers

Westrozebekestraat
8980 Passendale

Beschrijving

Een kantoor of winkelruimte die tot in de puntjes schoongemaakt is, geeft meteen een goede indruk. Doe daarom een beroep op experts die tot uw dienst staan met een professionele schoonmaak van uw bedrijfsgebouwen. Schoonmaak Yde is al meer dan 12 jaar gespecialiseerd als schoonmaakbedrijf in Passendale en omstreken. Wij hebben een passie voor wat we doen en staan u daarom bij met een uitmuntende service.
Schoonmaak Yde bvba biedt een uitgebreide en flexibele dienstverlening. U kunt voor alles van a tot z op ons rekenen. Van stofzuigen en dweilen tot meer gespecialiseerde klusjes: het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij ons. Wij beschikken over de nodige materialen om uw gebouw tot in het kleinste hoekje schoon te maken.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 26.07.2024 12:39:54

UP

Kies je land en taal